Diepgaande ervaringen Sisterhood of the Rose Bijeenkomsten, Anasuya

Lieve aanwezigen van de afgelopen Sisterhood of the Rose bijeenkomst te Mook en van eerdere bijeenkomsten,

Ja het was voor mij weer een fantastische avond. De Godinnenkracht wordt elke bijeenkomst tastbaarder en sterker. We zijn echt een bijzonder en elke ontmoeting toenemend krachtveld aan het creëren samen.

En ja, ook praktisch zijn we nu klaar voor De Event.

Laat maar komen, Victory of the Light!

Ik, Anasuya,  kijk werkelijk uit naar 28 juni. Naast het allerbelangrijkste: onze start en eind meditatie zullen we ingaan op de betekenis van de ‘soul family’, een vorm van samenleven die na De Event alle ruimte zal krijgen.

Vergeet niet je aan te melden: https://sisterhoodoftherose.nl/

Ik voeg hierbij schrijverijen toe n.a.v. afgelopen donderdag, die ik ietwat samen voegde:

‘Wat een mooie avond was het gisteren. We waren deze keer met een klein groepje maar wat een kracht en intense belevenissen!De Godin energie was aanwezig en goed te voelen.’

‘Het geeft een goed gevoel dat je op deze manier helpt om de energie op de wereld te verhogen en de Hogere Lichtwezens een verbinding geeft met de Aarde zodat ze door jou ook HUN energie hier kunnen gronden.’

‘Voor mij persoonlijk zijn er weer puzzel stukjes op zijn plaats gevallen omdat ik eigenlijk niet zo begreep waar deze innerlijke drive om mee te doen vandaag komt. Want eigenlijk…en nu komt het…heb ik het al zo druk….is het iedere keer toch een heel eind rijden en ga zo maar door ….maar op de een of andere manier trok ik me daar helemaal niets van aan en drukte ik weer op de knop om weer aanwezig te ZIJN.

De begin meditatie was zo krachtig en ik voelde me zo in het midden zo in balans…zo stil….zo licht….ik word daar erg blij van. Hoezo te druk?Hoezo te ver weg? Hoezo….?

We hebben ook heel fijn gepraat over de EVENT en voor mij is het nu veel duidelijker. Mijn opdracht voor de komende twee weken is gaan inlezen….cintamani stenen bestellen…de voorraad doos weer aanvullen. Ik heb vandaag ook een mapje met de voorlichtingsbrieven geprint betreffende De Event en tegen mijn kinderen gezegd: Als er iets gebeurt en jullie raken in paniek en weten niet wat te doen en ik ben er niet, pak deze map en lees het door! Ik ga van alles verzamelen om in dat mapje te doen. Want ik voel als het eenmaal zover is dat ze wel MOETEN luisteren en ook WILLEN luisteren en dan is het heel fijn als er iemand is die weet wat het is en wat te doen.

De eind meditatie was ook erg krachtig! Mijn stem veranderde in een andere stem, heel bijzonder, en de stemmen met elkaar werd een één-heid waardoor ik het gevoel had opgetild te worden…wauw.

Nee , ik heb geen twijfels meer…ik weet wat me te doen staat…..oh, ik wordt hier ontzettend blij van en nu (op dit moment) heb ik kippenvel over heel mijn lijf… Dank jullie wel allemaal dat ik dit met jullie mag doen.

En ik dank me-ZELF dat ik deze reis mag maken want dat is tenslotte waarom IK hier BEN…’

​Dank allen en liefdevolle groet van Anasuya

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten