Seksuele Healing Meditatie

Seksuele Healing Meditatie

1. Ontspan je lichaam en let enige momenten op je adem.

2. Visualiseer dat er met je inademing een schitterend wit licht in je fysieke lichaam en in al je energie lichamen binnenkomt. Adem dan dat witte licht uit in jouw omgeving.

3. Visualiseer nu een zacht roze rozenknop in je hart chakra. Terwijl je ademhaalt begint die roos te bloeien. Blijf hier enige minuten mee doorgaan.

4. Visualiseer een rode roos in je intieme delen. Terwijl je ademhaalt begint die roos te bloeien. Blijf hier enige minuten mee doorgaan.

5. Terwijl je inademt, stijgt de seksuele energie van de rode roos door je energiekanalen omhoog naar de roze roos in je hartchakra.

6. Terwijl je uitademt, visualiseer je dat de liefdevolle, helende energie van de roze rose afdaalt in de rode roos in jouw intieme delen, zodoende een lus van energie creërend. Herhaal dit enige minuten.

***

Wanneer wij regelmatig in onze SotR cirkel bijeen blijven komen en deze Seksuele Healing Meditatie en ook de Goddess Vortex meditatie en de Return of the Goddess meditatie doen, dan wordt onze cirkel een krachtig kanaal van Godinnen energie en zal het enorm helpen bij het opbouwen van het planetaire netwerk van Licht.

        Godin wil Licht 

        en 

        Licht zal het zijn!

Bron meditatie: The Portal, The Intelligence Hub for the Victory of Light, Saturday, June 16, 2018
http://2012portal.blogspot.com/2018/06/sisterhood-of-rose-planetary-activation.html?m=1

Bron basis van afbeelding: Bron: https://wakeup-world.com/2015/08/21/a-call-to-the-goddess-women-of-the-world-the-return-of-the-sacred-feminine/