Volg NÚ jouw innerlijke leiding

De start van Anasuya’s vakantie

Mijn vakantie ben ik gestart met een week voor mezelf  te nemen om me terug te trekken. Ik was eraan toe! Het betekent op mezelf zijn, zalig buiten en in die stilte diep ademen en heerlijk mediteren. Ik word hier echt gelukkig van!

Mijn wens was de relatie met de Godin-moeder, dat is momenteel Isis voor mij, te verdiepen en tastbaarder te maken. Ik verlangde haar aanwezigheid in mijn lichaam en mijn lichaam en geest in haar lichaam ook heel tastbaar te ervaren. Deze wens om Isis meer te belichamen was specifiek gericht op het doorgeven van de Godin en haar kwaliteiten tijdens de Sisterhood of the Rose avonden. En  ja, dit gebeurde, er waren momenten van gelukzaligheid, grote kracht en meer.

Zij gaf mij ook allerlei informatie en één ervan zou ik graag in deze nieuwsbrief delen:

‘Allerlei sites via internet lezen ter info, ook die sites die jou spiegelen in je overtuiging, kan je bewustzijn ook negatief beïnvloeden. De veelheid aan informatie zet vaak aan tot denken, zet aan tot de noodzaak keuzes te maken gepaard met zorgen. Vaak ook maakt deze info je blij met een wassen neus of met iets wat in jouw leven onbelangrijk is op dat moment. Wat voor jou echt belangrijk is gebeurt vlak voor je neus, dat is jouw waarheid voor dát moment! Internetinfo leid je heel vaak af in de zin van ‘info van buitenaf’. Je kan in andermans waarheid gemakkelijk verdwalen.

Dit via anderen wijzer worden is de 3de dimensie wijze van je ontwikkelen. Dit zijn we in ons leven en via onderricht zo gewend geraakt en creëerde en creëert eindeloos veel illusies. Weet ook dat de matrix hier vol gebruik van maakt en er op inzet! Het is onze uitdaging hier doorheen onze eigen waarheid te (her)vinden.

Matig dit zoeken naar informatie buiten jezelf en via internet. En als je het toch graag doet omdat het je misschien inspireert of om welke reden ook ….. vul maar in, blijf selectief! Bovenal, luister in je hart, in je stilte naar jouw eigen informatie, want daar is jouw waarheid en zijn jouw specifieke gereedschappen te vinden. Op deze wijze ontwikkel je je eigen bewustzijn en ben je op weg naar de 5de dimensie van bewust leven.

Dit kan voor ieder wat anders zijn. Dè waarheid bestaat niet, wel dè Liefde, hèt Licht! Het gaat erom jouw bewustzijn te bevrijden en zò te ontwikkelen dat de Godin en God – noem het zo je wil je Ziel of Wezensessentie –  meer en meer haar plaats in je leven krijgt. Zo komt je volle potentie tot bloei en als vanzelf inspireer je ook de ander. De Sisterhood of the Rose bijeenkomsten steunen je hierbij.

Victory of the Light is Victory of the Goddess and God in ieders leven!’

Ja, Isis heeft veel te leven en te vertellen in mijn leven. Ze vervult me met dankbaarheid en met de energie om weer aan de slag te gaan….als vanzelf!

Anasuya

———–

Neem vanuit je innerlijke leiding ook deel aan de SotR-Bijeenkomsten en ervaar ook…….. (feedback deelnemers)

‘Het was weer zo’n mooie en harmonieuze avond met gelijkgestemden en met prachtige meditaties. De meditatie met de ziel was een bijzondere en hele mooie ervaring die je elk moment voelde op elke plaats die genoemd werd. Dit is voor herhaling vatbaar!’

‘Anasuya sprak o.a. over starseeds en opeens realiseerde ik me dat ik dat woord al enkele jaren niet meer gehoord had. Vanavond heb ik dit even op internet opgezocht en wat mooi en bijzonder: ik herken mezelf er volledig in. Wat prachtig om die herkenning te voelen en te ervaren.’

‘De verbondenheid met de Godin wordt ook elke keer krachtiger en beter voelbaar.

Ik voel me begeleid en gesteund.

Ik voel me krachtig en licht om dit met elkaar te mogen doen.

SAMEN is zo’n zielewens!’

‘Bedankt voor het op je nemen van de taak die je uitvoert voor de Sisterhood of the Rose.

ik hoop dat we snel grotere bijeenkomsten manifesteren om op deze manier onze inbreng te vergroten.’

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten