SOTR BIJEENKOMSTEN BEKRACHTIGEN EN ONDERSTEUNEN JOU ÉN JOUW EN ONZE ASCENTIE

‘sotr bijeenkomsten zijn jouw mogelijkheid en een fantastische plek om je kracht weer in bezit te nemen en in te zetten voor jouw doel en de ascentie van onze planeet’

Afgelopen half jaar voelt als een wervelwind van energie en aandacht voor de ascentie van onze aarde en van alle deelnemers die toenemend naar de Sisterhood of the Rose bijeenkomsten komen. En ja, deze ascentie is voelbaar en zelfs tastbaar in de nieuwsberichten vanuit verschillende media. Tegelijkertijd raken we nog maar de oppervlakte van wat ons allemaal te wachten staat! Juist op dat ongewisse bereiden we ons voor in de SotR bijeenkomsten en misschien wel daarom gaan we na een SotR bijeenkomst als blije, gebalanceerde en energetisch opgetilde mensen weer naar huis. 

Sisterhood of the Rose, wij,  zijn afgelopen half jaar een wereldwijde en groeiende commune geworden, gecenterd in het hart en vol eerbied en respect voor de  unieke wijze waarop de Bron zich uitdrukt. Ik word zo blij wanneer ik de feedback van aanwezigen een week later ontvang! Feedback over hoe aanwezigen zich welkom voelen en op hun gemak zijn, zich ontwikkelen en elkaar steunen in gaan voor het gezamenlijke doel, hoe ze de bijeenkomsten als steeds intenser en krachtiger ervaren, hoe er gegrapt en gelachen wordt….. Deze diepte verzekert me dat we daadwerkelijk het verschil maken op energetisch, sociaal en emotioneel vlak. Verander de wereld begin bij jezelf, wordt met grote inzet en vastberadenheid geleefd door de aanwezigen!

Velen zijn het beu alle kanten uit geslingerd te worden door wat allemaal in de wereld gebeurt. Velen hebben er genoeg van getriggerd te worden en reactief te leven of zijn zelfs ziek hierdoor. Dit heeft heel wat mensen hun kracht gekost, velen zijn apathisch geworden. Ik hoor vaak dat mensen een diep verlangen hebben te stralen in een 5 dimensionaal bewustzijn. Als je er klaar mee bent EN je er klaar voor voelt: lichtwerkers, star-seeds, empatische en gevoelige zielen, nodig ik je uit naar een SotR bijeenkomst te komen. Dit is jouw mogelijkheid en een fantastische plek om je kracht weer in bezit te nemen en in te zetten voor jouw doel en de ascentie van onze planeet op weg naar 5D.

De begeleiders van de SotR bijeenkomsten (Mook en Deventer) zijn geïnitieerd omdat ze ervaring en wijsheid dragen en dit met liefde inzetten voor de ascentie van moeder Aarde en voor ieders persoonlijke ontwikkeling in dit kader. Deze achtergrond, hun opleiding en de kwaliteit van hun aanwezigheid stimuleert aanwezigen hun volle potentie in de wereld te zetten. In welke richting ook, dat is aan jou! 

Laten we doorgaan bijeen te komen en vrienden en kennissen mee te nemen om ons te verenigen met en in de Godin-Moeder. Laten we de wereld tonen dat dit het momentum is om in haar Licht te stappen en haar waarachtigheid te leven. 

Vanuit het diepst van mijn ziel gun ik je te stralen en met heel mijn hart dank ik je voor je liefde en inzet!

Anasuya 

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten

SotR Bijeenkomst @Amsterdam

25 april @ 19:30 - 21:30

2018-10-09T10:09:12+02:00

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image