ESSENTIËLE KANS OP WEZENLIJKE VERANDERING EN BEVRIJDING!

WERELDWIJDE MASSA MEDITATIE

20/21 JANUARI 2019

BEVRIJD JEZELF – IEDER VAN ONS – VOLLEDIG!

Dit blog-artikel bestaat uit het door Veronica in het Nederlands vertaalde artikel van Cobra.

artikel Cobra: http://2012portal.blogspot.com/2018/12/make-this-viral-return-of-light.html

bron vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2019/01/01/cobra-terugkeer-van-het-licht-januari-2019/)

Met hartelijke dank aan Veronica

VERSPREID DIT ARTIKEL WAAR JE MAAR KUNT! 

TERUGKEER VAN HET LICHT ACTIVATIE 20-21 JANUARI 2019

Het is weer tijd om in actie te komen. Wij moeten de bestemming van onze wereld in onze eigen handen nemen! Wij vinden allemaal dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Nu hebben wij de kans om gezamenlijk het proces te versnellen. Hiervoor gebruiken wij de gelegenheid van de totale maansverduistering op 20/21 januari om een portaal te creëren waardoorheen wij ons bewustzijn zullen verenigen en het energieveld rondom de planeet zullen verlichten.

Vertel het verder, deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om mee te doen. Als je een alternatieve media outlet kent kun je het daar naar toe sturen. Je kunt hiervoor een Facebook event maken voor jouw lokale groep mensen die dit in jouw deel van de wereld doet.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten bevestigd die massameditaties hebben op de menselijke gemeenschap, dus ieder van jullie die aan deze meditatie meedoet kan echt helpen om de Event en volledige Disclosure naar voren te halen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Red: hier de Nederlandse vertalingen van deze artikelen

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht op de oppervlakte van de planeet te gronden, om de impasse op te lossen tussen het Licht en de duistere krachten, om eindelijk de mensheid vrij te maken. Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest invloedrijke factor binnen de kracht van de oppervlakte mensheid om het proces te versnellen.

Wij kunnen de kritieke massa halen… 144.000 mensen die aan deze meditatie meedoen! Dit zal een enorme kettingreactie van genezing creëren in het wereldwijde energieveld. De Lichtkrachten zullen hun focus richten op het gehele Amerikaanse continent (Noord en Zuid Amerika), dat geheel door de verduistering zal worden gedekt.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

De astrologische kaart voor onze meditatie toont een krachtig Grand Square tussen Maan en Maanknoop conjunct, tegenover Sun en Mercurius, en een vierkant makend met Uranus, Eris en Pallas.

Heel veel planeten in deze kaart hebben ontelbare krachtige aspecten (zo’n 20 in totaal) met het Galactische Centrum, de Pleiaden en Sirius. Deze krachtige configuratie creëert een punt van maximale druk dat wordt vrijgelaten in een grote kosmische doorbraak.

Op dat moment zal de Kosmische Centrale Zon een enorme puls van Licht door de gehele Schepping sturen. Deze puls zal een trigger zijn voor het begin van de uiteindelijke verwijdering van al het duister uit de Schepping en een trigger voor het begin van de voorbereidingen voor de nieuwe kosmische cyclus.

De Lichtkrachten hebben een bepaald plan voor die dag en over dit plan zal alleen wat worden gezegd nadat de meditatie is voltooid.

Het doel van onze meditatie is om zoveel mogelijk Licht op de oppervlakte van de planeet te verankeren.

Wij zullen deze meditatie doen op het moment van het maximum van de maansverduistering op maandag January 21th at 00:11 am EST in New York. This equals 2:11 pm JST in Tokyo, 1:11 pm CST in Taipei and Beijing, 7:11 am EET in Cairo, 6:11 am CET in Paris, 5:11 am GMT in London. Central and western part of US will still have Sunday, January 20th , the timing will be: 11:11 pm CST in Chicago,10:11 pm MST in Denver and 9:11 pm PST in Los Angeles.

Red: in onze tijdzone moeten wij vroeg uit de veren, 06.11 uur ’s ochtends.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone checken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

Instructies:

1.Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2.Richt jouw intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het Licht naar de oppervlakte van de planeet te brengen.

3.Visualiseer een kolom briljant wit Licht die van de Kosmische Centrale Zon komt, en die wordt verdeeld naar de Centrale Zonnen van alle galaxies in dit universum. Visualiseer vervolgens dat dit Licht binnenkomt via de Galactische Centrale Zon, door de Alcyone Pleiadische sterrenpoort gaat, dan door de Sirius sterrenpoort, ons zonnestelsel binnenkomt en door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat, en dan door alle wezens op de planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

4.Visualiseer dat dit Licht alle overgebleven duister in dit universum transmuteert totdat er alleen Licht is overgebleven. Visualiseer dat een nieuwe grote kosmische cyclus begint die puur Licht, Liefde en Geluk brengt naar alle wezens in het gehele universum.

5.Strek je handen boven je hoofd en ga jouw lichaam met de klok mee ronddraaien.

6.Terwijl je dat doet zing je de mantra iiiii zodat het door jouw hele lichaam vibreert en je visualiseert dat jouw lichaam geleidelijk verandert in een briljante kolom van Licht, met miljoenen regenboogkleurige sterren die zich binnen deze kolom van Licht verspreiden.

7.Blijf de mantra zingen en ronddraaien. Na een paar minuten laat je jouw handen langs jouw lichaam zakken en je gaat door met de klok mee te draaien.

8.Terwijl je dat doet begin je de mantra eeeeaaaa te zingen zodat het door jouw lichaam vibreert en je visualiseert een regenboog draaikolk van Licht die zich vanuit jouw hart naar buiten door de gehele planeet uitbreidt.

Deze regenboog draaikolk roept de aanwezigheid op van jouw tweelingzielen, zielsverwanten, zielfamilies, spirituele gidsen, opgestegen meesters, Pleiadians, engelen, dolfijnen en andere wezens van Licht. Visualiseer dat jouw tweelingzielen, zielsverwanten en zielfamilies ontwaken en met jou samensmelten in Eén Wezen in een mandala van Licht.

De tijdsduur voor deze meditatie is 20 minuten.

De Godin wil Licht en er zal Licht zijn!

Vertaald door Veronica

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten

SotR Bijeenkomst @Amsterdam

21 maart @ 19:30 - 21:30

2019-01-08T08:14:03+00:00

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image