ONTHECHTING VAN ‘THE SISTERHOOD OF THE ROSE’  

AN-RA EN IK VERVOLGEN ONZE MISSIE

Per 19 februari 2019 heb ik mij ‘officieel’ onthecht van The Sisterhood of the Rose. Als gevolg hiervan is ook de wekelijkse DEVENTER ‘Sisterhood of the Rose, Nederland’ kring beëindigd, die An-Ra en ik gezamenlijk hebben begeleid. Hiermee is voor ons in alle opzichten de ruimte ontstaan die we nodig hebben om de volgende fases van onze Missie te vervullen. In het vervolg van dit artikel lees je meer over onze Weg.

Initiatie en Sisterhood of the Rose ervaring

Toen ik mij in Budapest door/via Cobra in The Sisterhood of the Rose liet initiëren, wist ik al dat The SotR geen eindstation voor mij zou zijn. ÉN DAT IK ER DESALNIETTEMIN VOL IN MOEST DUIKEN. Dit heb ik in EenZijn met An-Ra gedaan. 

Terwijl ik mijn alles omvattende en doordringende SotR-ervaringen diepgaand doorleefde, gebeurden er twee dingen: 

  • Ik ging steeds verder open en werd me bewust van de volgende fase van mijn Missie én de volgende. 
  • en mijn SotR ervaringen hebben ertoe geleid dat ik nu in staat ben om die fasen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Het denken van mijn mind voorbij

In een volledig Ascensieproces komt er een periode dat je de beweging maakt waarin je ‘het denken voorbij’ gaat. Dan gaat het niet meer om wat je persoonlijkheid al dan niet wil en voelt en wat je mind ergens van vindt. Ook niet wat anderen van jou willen of wat ze van je bewegingen vinden en of/hoe zij dit tot uitdrukking brengen. Je voert gewoon vol uit waarin De Godin door en vanuit jou tot expressie en creatie wil komen. 

Wanneer je ‘het denken voorbij’ bent, doe je wat De Godin wil dat je doet, zodat zij IN JOU – IN JE LEVEN ZELF wederom met God samensmelt tot EEN. HET IS DEZE LÉVENDE GODIN DIE ONZE NIEUWE AARDE VERDER VORM GEEFT.

bron https://nl.pinterest.com/pin/63472675972028197/?lp=true

Door al onze ervaringen heen, is voor An-Ra en mij duidelijk wat De Godin – en God – nu van ons vraagt. Hoe “hun” diepste verlangen door ons heen vervuld wordt. Ik heb mij ‘officieel’ van The Sisterhood of the Rose onthecht om mezelf beschikbaar te maken voor wat ik nu heb te doen – waar ik ongeveer 5 maanden geleden al mee ben begonnen

In volle focus vastbesloten verder

Wanneer ik achter mij kijk, ‘zie’ ik ver aan de rand van mijn gezichtsveld vaag The Sisterhood of the Rose. Ik heb geprobeerd om actief te blijven in ‘The Sisterhood of the Rose, Nederland’ en om alles te doen, maar dat kan en wil ik niet meer. Ik moet (weer) laten gaan, zodat ik in staat ben om al mijn energie, focus en aandacht in het realiseren van mijn huidige Missie te stoppen. Een Missie die ‘An-Ra en ik samenEEN’ aan het volbrengen zijn.

Dank

Bovenal dank ik An-Ra. Zonder elkaar – en zonder ook zijn grote bijdrage in het ontstaan en uitbreiden van ‘SotR, NL’  en mede begeleiden van de wekelijkse SotR Deventer kring – waren wij nooit uitgekomen waar we nu zijn. Ik dank Cobra en overige betrokkenen bij mijn initiatie in The Sisterhood of the Rose. Ook Anasuya, mijn mede geïnitieerde zuster, met wie ik ‘Sisterhood of the Rose, Nederland’ gezamenlijk heb opgezet en geleid. Alsmede dank ik Helen, initiatiefneemster SotR NL Amsterdam en Rinske, initiatiefneemster SotR Peru (Lima). En tenslotte zeker ook alle actieve deelnemers in de door ons begeleide SotR bijeenkomsten. 

De Godin wil Léven en Ze leeft door mij!

SARA

“Setting Forth”

(from “Into The Wild” soundtrack, Eddie Vedder)

https://youtu.be/KDlsH8MbDbs

Be it no concern, point of no return

Go forward in reverse

This I will recall

Everytime I fall

I’m free

Setting forth in the universe

Oh I’m free

Setting forth in the universe

Out here realigned

A planet out of sight

Nature drunk and high

Oh I’m free

I’m free…

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten