ZIELVERBINDING

SISTERHOOD OF THE ROSE, MOOK

Bericht uit Mook:

De Sisterhood of the Rose avonden zijn inmiddels een grote rol gaan spelen in het leven en de bewustzijnsontwikkeling van de steeds weer aanwezige groep. Sommigen van ons rijden 1,5 uur heen en 1,5 uur terug elkaar onderweg oppikkend en hebben dit er voor over. Elke 2 weken ontmoeten we in Mook net onder Nijmegen, We kijken er naar uit en genieten van onze kracht en liefde wanneer we weer naar huis gaan. We zijn er dan echt vol van om dit licht in ons leven, thuis en werk, uit te rollen. Dit is waarom het gaat, dit is waar we ons voor in willen zetten! Dit is Victory of the Light nu leven! We gaan dan ook met een groot aantal van onze groep naar de conferentie in Boedapest in Maart. 

Ook besloten we eens in de maand eerder te komen, wie dit past, om samen te eten voor we de Sisterhood of the Rose avond starten om 19.30. We leven zuster- en broederschap!

Anasuya

Een rondmail na de afgelopen donderdag avond:

Hallo Allemaal,

graag wil ik iets met jullie delen.

Voor mij zijn de Sisterhood of the Rose avonden mooi en bijzonder.

Ik voelde me gisteravond zo blij met zoveel vreugde!

Ik voel me zo verbonden met jullie en wat we uitdragen met elkaar.

Mijn ziel, mijn mooie pure ziel, die van zichzelf een hele blije spontane ziel is met zoveel kinderlijke liefde en mij heeft gekozen om deze weg te bewandelen.

Na een Sisterhood of the Rose avond is het mijn ziel die mag schijnen en daardoor heb ik kennis gemaakt met IkPatricia die ietwat te serieus het leven bewandelt en de lat verschrikkelijk hoog legt, vooral voor zichzelf. Ze is ook gevoelig, warm en zachtaardig en ze sprankelt helemaal als ze zich op haar gemak voelt.

Zij en haar ziel (nog) onafscheidelijk met elkaar verbonden ……

Jullie…jullie licht en kracht zo ook het mijne, jullie met ieder zijn inbreng zo ook het mijne, wij de gebundelde kracht en licht in en van ons samen-ZIJN…..met jullie mag ik schijnen.

Dankbaar ben ik……….

Namasté,

Patricia en haar Hoger Zelf

De komende Sisterhood of the Rose bijeenkomsten

SotR Bijeenkomst @Amsterdam

25 april @ 19:30 - 21:30

2019-03-05T13:25:36+02:00

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image