Anasuya

Anasuya2018-10-26T14:17:49+02:00
AANMELDFORMULIER BIJEENKOMSTEN STAAT OP HET ONDERSTE DEEL VAN DEZE PAGINA, BENEDEN DE AGENDA AFBEELDINGEN

***

Persoonlijke gang

Zo’n 35 jaar geleden bracht een klein groepje mensen waaronder ik, een nacht door in de koningskamer van de piramide te Gizeh, Egypte. Ik bracht tijd door in de sarcofaag, het bleek een inwijding. Als vanzelf begeleidde ik daarna de andere mensen in en uit de sarcofaag voor hun inwijding. Oude kennis was wakker geworden tijdens deze bijzondere nacht. Deze gebeurtenis was de start van het geven van trainingen en lezingen in binnen- en buitenland over het hoe en wat we zijn en kunnen zijn.

Inspireren en steunen

Vanaf toen inspireerde en steunde ik waar het het bestaan aangaat, waar het het vrouw- of man zijn betreft, waar het in relatie zijn en een waardevol leven leiden betreft. Ik droeg en draag actief bij aan de verschuiving naar een nieuwe vorm van samenleven die vooraf gegaan wordt door vergeving en het besef dat ieder een vrije wil heeft en die gekarakteriseerd wordt door geluk, eenheid, liefde en vrijheid.

Het realiseren dat een mens veel meer is dan de eigen identiteit gaf me in de loop van mijn leven de gelegenheid me los te maken van mijn identiteit als de enige wijze van leven leiden. Het resultaat is dat ik mede vanuit mijn essentie communiceer: ons collectieve bewustzijn, de Bron, waarmee we allemaal verbonden zijn.

Ik breng niets nieuws, geen nieuwe theorie noch richting. Ik wil niemand ergens van overtuigen. Ik ben aanwezig en beschikbaar voor hen die geïnteresseerd zijn in het zetten van een volgende stap op de eigen levensweg.

Anasuya, Sisterhood of the Rose, Nederland

Dancing people

Sisterhood of the Rose

April 2018 werd ik geïnitieerd in de Sisterhood of the Rose door Isis en Cobra en hiermee nam ik op me om een wekelijkse bijeenkomst te realiseren voor mannen en vrouwen binnen voornoemd kader. Vooralsnog begeleid ik een keer in de twee weken een SotR bijeenkomst.

Tijdens een Sister of the Rose bijeenkomst zullen we:

  • de Sisterhood of the Rose plaatsen door het aanbieden van informatie, inzichten en het stimuleren van een dialoog die mensen mobiliseert tot verantwoordelijkheid nemen aangaande onze toekomst, hier eigenaar van te worden en deze  NU te realiseren.
  • elkaar ondersteunen in het bevorderen van een persoonlijke en maatschappelijk transformatie. Onderdeel hiervan is de bewustwording  van de structuren en machten die de wereld momenteel bepalen en domineren.
  • kennis maken met de geschiedenis van de aarde betreffende de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten en hun ontwikkeling. Vanuit uitleg begrijpen we en door meditatie en oefening ondersteunen we te ervaren hoe jij als mens en als man en vrouw functioneert en kan functioneren in een maatschappij waar liefde en geluk basaal zijn.
  • steeds naar huis gaan met een persoonlijk praktisch doel en tips en steun hiertoe ontvangen.

Als we het bewustzijn toelaten om vanuit vrije wil onze zielenroerselen te leven, wordt ons goddelijk zijn helder en worden we één met onze Bron.

isis

Bijeenkomsten Anasuya

Hieronder staat de AGENDA van de door Anasuya in MOOK/NIJMEGEN gehouden twee-wekelijkse SotR bijeenkomsten. Je ziet er alle benodigde informatie om bij deze bijeenkomsten aanwezig te kunnen zijn. De exacte locatie wordt in de dagen voor het plaatsvinden van de bijeenkomst bekend gemaakt. AANMELDFORMULIER STAAT HIER BENEDEN ONDER DE AGENDA AFBEELDINGEN.

Voor informatie over de SotR bijeenkomsten in DEVENTER, klik hier en hier.

Voor informatie over de SotR bijeenkomsten in AMSTERDAM, klik hier.

AANMELDFORMULIER MOOK/NIJMEGEN:

CHECK ALTIJD OF JOUW SOTR BIJEENKOMST DOORGAAT!

De SotR bijeenkomsten worden in principe iedere week gehouden. Het leven en het Ascensiewerk van de begeleidsters én de actualiteit, kunnen er echter de oorzaak van zijn dat een of meerdere bijeenkomsten niet doorgaan. Check dan ook altijd voor je een bijeenkomst bezoekt of de betreffende bijeenkomst doorgaat en of er andere voor de bijeenkomst belangrijke mededelingen zijn.

DRAAG BIJ AAN HET GEREALISEERD KRIJGEN VAN HET WERK VAN THE SISTERHOOD OF THE ROSE

Neem deel aan de wekelijkse bijeenkomsten en belichaam De Godin in je dagelijkse leven. Geef zoveel mogelijk bekendheid aan het Vrije-Wil-Werk van de SotR en nodig anderen uit hier ook in bij te dragen. Doe dit in interactie met de mensen die jij kent en zet hiervoor jouw Social Media in. Of gebruik de strookjes-afscheur-pdf: druk deze af, knip de strookjes in, hang ze op zoveel mogelijk plaatsen op en deel ze rijkelijk uit.

Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image