SotR Bijeenkomst @Amsterdam

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomst @AMSTERDAM

De Sisterhood of the Rose is in april 2018 geactiveerd om iedereen die zich hiertoe geroepen voelt de gelegenheid te bieden om De Godin – het vrouwelijke aspect van ons bestaan dat heel is – in de aarde en ons lichaam te verankeren. Ze zijn voor jou een middel om er achter te komen waarom jij nu op aarde bent en om jouw ziele taak NU daadwerkelijk ten dienste aan het hoogste goed te gaan vervullen. Het is essentieel dat zoveel mogelijk mannen en vrouwen hier NU mee bezig zijn!

Super dat mensen willen deelnemen aan de de Sisterhood of the Rose bijeenkomst in Amsterdam. De afgelopen keren waren mooi en intens. We zetten echt een bak licht en liefde neer met zijn allen! 💟
Opgeven doe je door het aanmeldformulier in te vullen en aan te geven op welke datum je aan de SotR bijeenkomst in Amsterdam deel wilt nemen.
We beginnen stipt half 8 en het duurt tot half 10. We vragen € 5,- onkosten vergoeding (het liefst gepast).
Mocht Sisterhood of the Rose bijeenkomst Amsterdam toch onverhoopt niet door kunnen gaan, door welke reden dan ook, dan kan het ook zijn dat ik op de dag zelf een mail stuur. Uiteraard wil ik voorkomen dat jullie voor een vekeerde of dichte deur staan.
Liefs, Helen (initiatiefneemster en begeleidster in Amsterdam)
Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image