SotR Bijeenkomst Omgeving Nijmegen – Mook

Laden Evenementen

Twee Wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten in Omgeving Nijmegen of Mook

 

Afhankelijk van de omvang van de deelname wordt de locatie bepaald. Volg op de website de laatste informatie daarover.

Tijdens een Sister of the Rose bijeenkomst zullen we:

  • de Sisterhood of the Rose plaatsen door het aanbieden van informatie, inzichten en het stimuleren van een dialoog die mensen mobiliseert tot verantwoordelijkheid nemen aangaande onze toekomst, hier eigenaar van te worden en deze NU te realiseren.
  • elkaar ondersteunen in het bevorderen van een persoonlijke en maatschappelijk transformatie. Onderdeel hiervan is de bewustwording van de structuren en machten die de wereld momenteel bepalen en domineren.
  • kennis maken met de geschiedenis van de aarde betreffende de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten en hun ontwikkeling. Vanuit uitleg begrijpen we en door meditatie en oefening ondersteunen we te ervaren hoe jij als mens en als man en vrouw functioneert en kan functioneren in een maatschappij waar liefde en geluk basaal zijn.
  • steeds naar huis gaan met een persoonlijk praktisch doel en tips en steun hiertoe ontvangen.

Als we het bewustzijn toelaten om vanuit vrije wil onze zielenroerselen te leven, wordt ons goddelijk zijn helder en worden we één met onze Bron.

Meld je via het invulformulier aan voor deze bijeenkomst en lever jouw unieke bijdrage aan onze bevrijding en het terugkrijgen van Het Licht op Aarde. Per bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 10,00. We verzoeken je om dit bedrag cash en afgepast bij je binnenkomst te betalen.

 

 

Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image