SARA@Deventer

SARA2019-03-05T14:36:25+02:00

SotR NL, Deventer is beëindigd. Lees hier meer…

SARA

Belichaming

De Weg van het in de Aarde verankeren van de Godin – van oneindig LiefdeLicht – heb ik – SARA – met mezelf doorleefd. Ik heb De Godin belichaamd en laat haar nu volledig en vrij tot expressie en creatie komen. Ik Ben GodGodinEEN en IK LEEF.

Ik ben hier uitgekomen door mijzelf zoveel mogelijk te helen en hierdoor mijn lichaam leeg te maken. Hiermee heb ik ruimte gecreëerd waarin ik de Godin – Het Oneindige Niets dat een ieder van ons is – in mij kon ontvangen. Doordat ik ermee ben begonnen haar door mij heen te laten stromen en naar buiten te laten stralen, is zij geleidelijk aan met God – Het (lichamelijke) Leven Zelf – samengesmolten. Dit gebeurde doordat ik in eerste instantie VOL JA! ben gaan ZEGGEN tegen alles waartoe ik in mijn leven werd uitgenodigd en steeds meer VOL JA! ben gaan DOEN. Bijna gedachteloos spring ik van ervaring in ervaring in ervaring… Alles is in mij en ik ben in alles. Er is alleen maar LIEFDE. Ik heb deze lange intense Weg ten diepste met mezelf en samen met mijn partner – AN-RA – doorlopen. Ook in hem is De Godin belichaamd. En het is ook zijn taak om zoveel mogelijk mensen te begeleiden bij het in de aarde en hun lichaam verankeren van De Godin. AN-RA en ik zijn EEN. Lees meer over mij en de Weg die ik ben gegaan op CALYXES (Eng) en/of Ascensiehuis (NL).

Initiatie

Met mijn initiatie in The Sisterhood of the Rose, tijdens de Cobra Ascensie Conferentie in Budapest van 13 ~ 15 april 2018, en het op mij nemen van het reactiveren, organiseren en begeleiden van de wekelijkse SotR bijeenkomsten, ben ik wederom gesprongen. Hierna besefte ik mij ten volle dat alles waar ik al zo lang aan heb gewerkt en wat ik allemaal heb ervaren en doorleefd, mij klaar heeft gemaakt voor het vervullen van juist deze taak: het voor zoveel mogelijk mannen en vrouwen mogelijk maken om wederom De Godin in de Aarde en onze lichamen te verankeren en hen daarbij begeleiden. Hierin ben ik volledig ten dienste aan hoogste goed en het grootste geheel.

SARA, Sisterhood of the Rose, Nederland

Samen

Inhoud wekelijkse SotR bijeenkomsten Deventer

Deelname aan de SotR bijeenkomsten is een middel om er achter te komen waarom jij nu op aarde bent en om jouw ziele taak NU daadwerkelijk te gaan vervullen. Alles wat ik heb doorleefd en wat ik ben staat tijdens de SotR bijeenkomsten tot jouw beschikking. Dit geldt ook voor An-Ra. Hiermee stellen wij jou in staat om ook De Godin in jouw lichaam te verankeren en vanuit jou te laten leven.

Tijdens de SotR bijeenkomsten

  • ontvang je informatie over wat wij momenteel op en met de aarde aan het realiseren zijn en wat hierin de huidige stand van zaken is.
  • wordt dit proces vertaald naar jouw dagelijkse leven. Hierdoor kun jij vanuit jouw vrije wil de beweging gaan maken van ‘het in jou verwonde innerlijk mannelijke en vrouwelijke is afgescheiden’ naar ‘het Goddelijk mannelijke en vrouwelijke is EEN; De Godin Lééft vanuit jou’.
  • ga je er bewust mee bezig De Godin in jouw lichaam te ontvangen en haar vanuit jou vrijelijk tot expressie en creatie te laten komen
  • opent het oneindige bewustzijn – De Godin – in jou zich steeds verder waardoor je in je leven van elke dag andere keuzes gaat maken. Deze keuzes brengen jou naar een vibrationeel hogere tijdlijn. Telkens vraag je je af ‘Wat kan ik doen?’. Je wordt volledig dienend aan het hoogste goed en grootste geheel.

Momenteel komen wekelijks de beide Godinnen meditaties, de Sexual Healing Meditation en de Zijns-Zitting terug. Dit geeft jou de gelegenheid om ook in je dagelijkse leven De Godin in jou te verankeren en belichamen.

Uitgebreide uitleg Zijns-Zitting

in tekst, pdf en video

Waarom het van het allergrootste belang is dat jij NÚ deelneemt aan de wekelijkse SotR bijeenkomsten

Bijeenkomsten SARA

SotR NL, Deventer is beëindigd. Lees hier meer…

Onze laatste Nieuwsbrief is uit!
Lees hier!
close-image